Verplaatsbare luchtkoeler ideaal voor industriële ruimten: Uniek koelsysteem Port-a-Cool vervangt airco

Anno 2010 is airconditioning niet meer de enige mogelijkheid om een industriële ruimte te koelen. Onlangs introduceerde het bedrijf Life's Cool Europe de Port-A-Cool op de Europese markt. Dit mobiele koelsysteem werkt op plaatsen waar een reguliere airconditioning niet kan worden ingezet of te kostbaar is. En, ook heel belangrijk: de Port-A-Cool verbruikt zeer weinig energie.

Het principe van de Port-A-Cool is heel eenvoudig: door de verdamping van water wordt koele lucht geproduceerd. Hierdoor kan de temperatuur 5 tot 26 graden omlaag worden gebracht.

De voordelen op een rij
De Port-A-Cool biedt diverse voordelen ten opzichte van traditionele airconditioning:
  • Het systeem werkt op plaatsen waar een gewone airco niet kan worden ingezet of te kostbaar is.
  • Het is niet nodig deuren en ramen dicht te houden.
  • Het koelsysteem is milieuvriendelijk en energie-efficiënt: het energieverbruik is tien keer zo laag als bij een reguliere airco. De Port-A-Cool werkt op kraanwater en elektriciteit.
  • De Port-A-Cool is onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.
  • Gebruikersgemak staat voorop: het apparaat is eenvoudig te bedienen zodat iedereen ermee kan omgaan.
Als u meer informatie over onze producten wilt ontvangen of als u een distributeur wilt worden, vul dan het bijgevoegde formulier in en klik op ´verzenden´. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Port-A-Cool units worden verkocht via een distributeursnetwerk. LC-Europe is altijd op zoek naar geïnteresseerde distributeurs die de effectiviteit en de mogelijkheid van de Port-A-Cool erkend hebben. Informeer hier naar de mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Port-A-Cool Video