Sevilla is klaar voor het gebruik van de adiabatische koeler Port-A-Cool



Niet alleen de positieve verkoopresultaten laten de grote acceptatie van de Port-A-Cool in Zuid-Spanje zien, maar ook de weersomstandigheden laten zien dat de effectiviteit van de adiabatische koelers zeer welkom is. Tijdens mijn bezoek aan de prachtige Andalusische steden Málaga en Sevilla kwamen de temperaturen al uit op 41 graden celsius. Na het bezoek is het goed om te weten dat er weer een aantal gemotiveerde distributeurs hard aan het werk zijn gegaan met het promoten van de Port-A-Cool Units in deze Zuid-Spaanse regio. Daarnaast was het mooi om tijdens het bezoeken van klanten de effectiviteit van de Port-A-Cool te aanschouwen en welke positieve effecten het gebruik heeft op het welzijn van de werknemers.

Een aantal van deze distributeurs richt zich met name op de verhuur en verkoop van adiabatische koelers voor het koelen van de "casetas" de feesttenten die overal in Zuid-Spanje te zien zijn tijdens de verschillende feria´s. Afgelopen week was het de beurt aan de Feria van Huelva. Waarbij een aantal feestgangers erg tevreden was met de aanwezigheid van de Port-A-Cool unit in enkele van deze feesttenten.

Bent u geïnteresseerd om in contact te komen met een lokale distributeur of bent u geïnteresseerd om Port-A-Cool te distribueren neemt u dan contact met ons op: maurice@lc-europe.com of sales@lc-europe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Port-A-Cool Video