Katar wil stadions koelen tijdens het wereldkampioenschap voetbal in 2022

De snelste groeiende economie wereldwijd is Katar. Vorig jaar groeide de economie met 23% en voor dit jaar wordt minimaal eenzelfde groei voorspeld. De sky is the limit in Katar. Katar dingt zelfs mee naar de organisatie van het Wereld Kampioenschap Voetbal in 2022. Één van de grootste obstakels, naast de te bouwen stadions, is hoe de hitte te controleren en verlagen tijdens het WK, voor de spelers, maar ook voor de supporters. Tijdens de zomerperiode kan de temperatuur in Katar makkelijk oplopen tot boven de 40 graden.

Port-A-Cool, de wereldmarktleider op het gebied van adiabatische koelers heeft een groot netwerk van distributeurs. In Katar is er een distributeur van Port-A-Cool die al jarenlang werkt met de voetbalbond om de hitte te bestrijden. Bovenstaande foto is een voorbeeld hoe in het Nationale Voetbalstadion van Katar de hitte voor de supporters draaglijk gemaakt wordt.

In de sportwereld heeft Port-A-Cool al jarenlang ervaring met het bestrijden van de hitte, zo worden Port-A-Cool machines op de American Football-velden geplaatst om de spelers te koelen en is er menig sportschool die gebruikt maakt van de verdampingskoeling om de sporters koel te houden tijdens het sporten.

Op onze website http://www.lc-europe.com/ kunt u nadere informatie vinden over Port-A-Cool en de distributeur bij u in de buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Port-A-Cool Video