Life´s Cool Europe introduceert nieuwe Port-A-Cool JetStream™ 2400.


Life´s Cool Europe, de Europese importeur van Port-A-Cool, wereldmarktleider in mobiele adiabatische koelers, introduceert de Port-A-Cool JetStream™ 2400.  De Port-A-Cool JetStream™ 2400 is het nieuwste item binnen de complete range aan Port-A-Cool mobiele koelunits. De karakteristieken van deze unit zijn nog nimmer gezien in geen enkele andere verdamperskoeler binnen de industrie. 

Klik op afbeelding om informatie te vergroten
Dit nieuwe model is voorzien van eigenschappen waar Port-A-Cool naam mee heeft gemaakt als marktleider, aangevuld met enkele gloednieuwe features. De JetStream 2400 bezit bijvoorbeeld een watercapaciteit van 182 liter, waarmee de koelunit langdurig kan werken zonder dat het bijgevuld dient te worden.

De unit kan een ruimte van 186 vierkante meter koelen. Door de plaatsing van een nieuw ventilatierooster kan de koele lucht geleid worden daar waar het nodig en gewenst is, waardoor dit model uitermate geschikt is voor “spotkoeling”. Het nieuwe model wordt veel gebruikt in plaatsen waar een airconditioning te duur is of waar een airco niet goed zal werken zoals bijvoorbeeld in fabrieken en loodsen waar veel ventilatie is door open deuren en ramen.
De Port-A-Cool units worden veel gebruikt in glas-, staal- en autoindustrie, in garages, in loodsen, hangars en tijdens openlucht evenementen en tentenkoeling. De nieuwe Port-A-Cool JetStream 2400 is een aanvulling op de vorig jaar succesvol gelanceerde Port-A-Cool JetStream 1600.

Alle Port-A-Cool® koelers verlagen de temperatuur tussen de 7 en 12 graden Celsius, door slechts gebruik te maken van (kraan)water en 220 Volt electriciteit. De machines zijn installatievrij en na ontvangst direct te gebruiken. Naast de besparing van installatie besparen de gebruikers ook veel geld op de energiekosten, de Port-A-Cool is een economische en ecologische natuurlijke manier van koelen door het lage water- en electriciteitsverbruik.
Premium kwaliteit KÜÜL® Pads koelmedia zijn geplaatst in elke Port-A-Cool® unit om het koeleffect nog meer te vergroten. Port-A-Cool® mobiele adiabatische koelers zijn de standaard binnen de HVAC-industrie.  Voor nadere informatie over deze producten kunt u contact opnemen met Maurice van der Kooij per e-mail naar sales@lc-europe.com of per telefoon 0031-889996666 of een kijkje nemen op onze website www.lc-europe.com
  
Voor meer informatie over dit product kunt u een kijkje nemen op http://portacooljetstream.blogspot.com 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Port-A-Cool Video