Toepassingen en beschrijven van de Port-A-Cool adiabatische koeler


De PORT-A-COOL® Machine
De operationele kosten van de PORT-A-COOL® liggen veel lager dan de traditionele airconditioning, daarnaast liggen de aanschafskosten vele malen lager dan het niveau van de airconditioning. Dit gevoegd bij de simpele installatie en het lager onderhoud resulteert in een perfect alternatief van de airconditioning.

Toepassingen mobiele verdamperskoelers
De PORT-A-COOL® heeft honderden toepassingen, the de omgeving dient goed geventileerd te zijn, hoe meer ventilatie des te beter de PORT-A-COOL® functioneert. Met voldoende ventilatie de toename van de luchtvochtigheid is verwaarloosbaar. Enkele van de belangrijkste toepassingen van de PORT-A-COOL® zijn:
Auto-industrie; Werkplaatsen, garages. Diverse studies hebben aangetoond dat de productiviteit toeneemt bij koelere werkomstandigheden.

Luchtvaart; De verzengende hitte gedurende de zomers kan vliegtuigonderhoud erg moeilijk maken, de Port-A-Cool kan de temperatuur doen dalen met minimaal 7 graden in bijvoorbeeld de hangars.

Landbouw; Indoor en outdoor geschikt voor koelen van dieren en verbeteren van de omstandigheden, dit levert een o.a. een hogere melkproductie op

Industrie; Houd werknemers en materiaal koel in werkplaatsen, magazijns, productie ruimtes en op de bouw.

Leger; Trainingsgebieden, tenten en andere locaties kunnen gekoeld worden waar nodig. Tentkoeling kan versterkt worden door specifieke spotkoeling met de adapter.

Restaurant en terrassen; Het kan erg onprettig zijn buiten te vertoeven tijdens de hete dagen, met de Port-A-Cool kunnen terrassen, evenementen ook in de buitenlucht gekoeld worden.

Sport; Blijf fit en support met PORT-A-COOL® units. Sportscholen en sportclubs houden sporters koel waardoor de prestaties en het gemak verhoogd worden. Dit resulteert weer in hogere omzetten.

Koelen Tent en openlucht evenementen; Blijf koel tijdens openlucht bruiloften, concerten en andere evenementen met de Port-A-Cool.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Port-A-Cool Video