Mobiele adiabatische koeling Madrid

Een paar weken geleden is met groot succes de nieuwste adiabatische koeler van Port-A-Cool, de Port-A-Cool Cyclone 2000, geïntroduceerd. Onder grote belangstelling, gesteund door de strenge rookwet in Spanje, en de effectieve toepassing voor terrassen  en tezamen met de grotere Cyclone 3000, JetStream 1600 en 2400 konden de bezoekers de effectiviteit van de Port-A-Cool-units ervaren. 
Deze nieuwe unit is in staat om een ruimte tot 50m2 te koelen, in de buitenlucht zoals bijvoorbeeld terrassen en feesttenten maar ook in grote loodsen en fabrieken. Deze kleine adiabatische koeler is net als alle andere Port-A-Cool modellen verplaatsbaar en installatievrij waardoor deze natuurlijke koeling heel economisch is, in aanschaf alswel in verbruik (electriciteitsconsumptie van slechts 390w).


Binnen 2 weken zullen de eerste 220V en CE-modellen aankomen in onze Europese loods in Udenhout. Hier kunt u meer informatie vinden over de Port-A-Cool Cyclone 2000

In Nederland en België hebben wij distributeurs die u vrijblijvend kunnen voorzien van informatie en prijzen van deze en andere Port-A-Cool mobiele adiabatische koelers.

Maurice van der Kooij maurice@lc-europe.com.
info@lc-europe.com
http://www.lc-europe.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Port-A-Cool Video