Adiabatische koeling op Commercial Vehicle Show in Birmingham

Tussen 12 en 14 april zal Life´s Cool Europe, exclusief masterimporteur van Port-A-Cool in Europa, samen met Vulcanagas, Port-A-Cool distributeur in Engeland deelnemen aan de "Commercial Vehicle Show" in Birmingham. Deze beurs laat alle professionals in de autowereld de verschillend aspecten zien in deze wereld, waarbij de juiste hulpmiddelen kunnen vinden zoals in ons geval de ideale oplossing voor het koelen van werkplaatsen. 
Adiabatische koeling heeft als voordeel dat het uitermate effectief is bij het koelen van grote, open ruimtes zoals werkplaatsen en autofabrieken. Port-A-Cool is een bekend merk bij veel werkplaatsen, autodealers en autofabrieken. Zo gebruikt het Mercedes Formule 1 team diverse units voor het koelen van de pits, zijn oa. de Audi en Seat-fabrieken uitgerust met onze units en hebben vele automerken gekozen voor onze producten voor het koelen van de werkplaatsen en / of de showrooms. 

 Mocht u niet in staat zijn om ons te bezoeken tijdens deze beurs dan zijn we gaarne bereid om u nadere informatie over onze mobiele adiabatische koelers te sturen. 

Neemt u vrijblijvend contact met ons op: Maurice van der Kooij - maurice@lc-europe.com. Wij zullen u hierna in contact brengen met uw lokale distributeur.

Kijk ook voor meer informatie op:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Port-A-Cool Video