JS1600 ideale mobiele spotkoeler

JetStream 1600


Studies tonen aan dat de productiviteit verhoogd wordt bij aangename temperaturen.
Met de adiabatische koelers kunt u uw ruimte koelen tussen de 7 en 15 graden.
Port-A-Cool mobiele adiabatische koelers werken op kraanwater (aan te sluiten met de tuinslang) en 220v electriciteit. De koelers zijn installatievrij en door het lage energieverbruik zeer ecologisch te noemen.
Alle Port-A-Cool verdamperskoelers zijn mobiel, zodat ze makkelijk verplaatst kunnen worden naar waar de koeling het meest gewenst is.
Het grote voordeel van verdampingskoelers is dat de deuren en ramen open kunnen blijven. Sterker nog, hoe meer ventilatie hoe hoger het koeleffect. Dit voordeel is ideaal voor werkplaatsen waar constant de deuren geopend zijn of grote ruimtes die voorheen niet gekoeld konden worden.
Port-A-Cool mobiele adiabatische koelers  worden op veel plaatsen in de auto-industrie toegepast. Zo zijn er autofabrieken als SEAT en AUDI, auto-onderdeelleveranciers zoals Rioglass en werkplaatsen en dealers die gebruik maken van de natuurlijke koeling van Port-A-Cool.
Bezoek onze website www.lc-europe.com voor meer informatie en gerealiseerde projecten gerealiseerd in de automobielindustrie. 
Contactpersoon: Maurice van der Kooij - maurice@lc-europe.com // 0031-889996666

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Port-A-Cool Video