Mobiele koeling autoshowroom

Veel fabrieken kampen met hetzelfde probleem, hittestress op de werkvloer. Veroorzaakt door hete zomers, platte daken, geopende deuren of het werken met ovens. Talloze voorbeelden zijn er te noemen, staalfabrieken waar het werken met ovens tot verzengende hitte leidt. Platte, luralite daken die met zon hoge temperaturen kan genereren of logistieke centra die met geopende deuren ook warmte naar binnen laten.
De hittestress op de (industriële) werkvloer is nu verleden tijd. Met het gebruik van (mobiele) adiabatische koeling kunnen grote, open ruimtes effectief gekoeld worden. Dit alles gebeurt op een ecologische manier (zeer laag energieverbruik) en door het lage energieverbruik en lage gebruikskosten (en onderhoudskosten) ook erg economisch.

Bovenstaand voorbeeld laat een Nedelandse Ford-dealer zien waar een Port-A-Cool 24" de showroom koelt. Port-A-Cool mobiele verdampingskoelers koelen ruimtes van 50m2 tot 325m2 en zijn hiermee ideaal voor het (spot)koelen van grote, open ruimtes .

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met ons team van specialisten of neemt u een kijkje op onze website www.lc-europe.com voor meer informatie over Port-A-Cool adiabatische koelers.

Maurice van der Kooij - maurice@lc-europe.com // 0031-889996666

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Port-A-Cool Video