Compacte verdamperskoeler Cyclone 2000


De Cyclone™ 2000is een kleine, aantrekkelijke en lichte Port-A-Cool® mobiele adiabatische koeler, maar laat de grootte geen zand in uw ogen strooien. Deze krachtige koeler kan tot 50m2 of meer koelen, met een gemiddelde temperatuurverlaging van tussen de 5 en 10 graden op een ecologische manier door het beperkte gebruik van water en electriciteit.
De Cyclone™ 2000 is is een koelingunit op basis van centrifuge-systeem naast het succesvolle, grotere  Cyclone™ 3000model maar heel onderscheidend van de andere Port-A-Cool® modellen. De Cyclone modellen zijn kleiner, hebben een andere uiterlijk en een nieuwe vorm van koeling. Door de geluidsarme koeler kan deze unit ingezet worden op andere gebieden dan de grotere Port-A-Cool en JetStream-modellen. Het gebruik van deze mobiele adiabatische koelers is zo hoog door de grote kostenbesparing die de klanten behalen bij het gebruik van dit soort type koeling t.o.v. de standaard airconditioning. Daarnaast is adiabatische koeling uitermate geschikt voor het koelen van open ruimtes zoals garagewerkplaatsen maar ook bijvoorbeeld bij 1 van onze klanten: Het Mercedes Formule 1-GP Team. Deze renstal zet de units in voor het koelen van de pits tijdens de Formule 1 races over de gehele wereld.  
Door de unieke centrifugele koeling is de ventilator verwijderd, minder geluid maar dezelfde krachtige koeling. Het materiaal is duurzaam en benodigt weinig onderhoud. De mobiele adiabatische koelers van Port-A-Cool zijn direct na ontvangst te gebruiken, installatie is niet benodigd. Het dient eenvoudig met water gevuld te worden en in het 220v stopcontact gestoken te worden.

Neem vrijblijvend contact op met ons verkoopteam voor meer informatie over deze nieuwe koeler of de andere koelers van Port-A-Cool. Voor internationale verkopen buiten Europe verwijzen u graag door naar de website van de fabrikant www.port-a-cool.com 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Port-A-Cool Video