PortACool hoog rendement verdampingskoeler


Port-A-Cool® is een volledig op zichzelf staande, verplaatsbare, hoog rendement verdampingskoeler. Port-A-Cool units zijn mobiel en installatievrij. De operationele en aanschafkosten van de Port-A-Cool® liggen veel lager dan de traditionele methodes, door het lage electriciteitsverbruik en beperkte onderhoud dat benodigd is.

Port-A-Cool® fabriceert 6 verschillende modellen adiabatisch koelers. Alle mobellen worden gefabriceerd in onze fabriek in Texas en worden compleet geassambleerd vervoerd en zijn direct uit de doos te gebruiken na ontvangst van de apparaten. Port-A-Cool units zijn direct leverbaar vanuit onze loodsen in Nederland en Spanje en bezitten CE-keurmerk.  Alle modellen  werken op basis van water en electriciteit, de geïntegreerde watertank laat de machines uren werken zonder het toevoegen van water.

Port-A-Cool ® heeft honderden toepassingen, waaronder de terrassen; Het kan erg onprettig zijn buiten te vertoeven tijdens de hete dagen, met de Port-A-Cool kunnen terrassen, evenementen ook in de buitenlucht gekoeld worden.

Hier kunt u onze website te bezoeken of lees verder op deze blog voor meer informatie over onze Port-A-Cool   mobiele adiabatische koelers.

Voor nadere vragen of informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Maurice van der Kooij - maurice@lc-europe.com // 0031-889996666

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Port-A-Cool Video