Klimaatbeheersing voetbalstadions Katar WK2022

Afgelopen week heeft de FIFA gestemd voor het Wereldkampioenschap 2022. Het WK zal in Katar gehouden worden. Zoals eerder gemeld op de Engelstalige blog zal één van de grootste uitdagingen tijdens dit toernooi de hitte zijn, voor de spelers maar ook voor de supporters. De gemiddelde temperatuur kan tijdens het WK in Katar oplopen tot 40 graden. 

Port-A-Cool wereldmarktleider op het gebied van mobiele adiabatische koeling bezit een groot wereldwijd netwerk met toegeweide distributeurs. Via dit netwerk worden de Port-A-Cool adiabatische koelers veel toegepast tijdens (openlucht)sportevenementen. Zo worden ze veel gebruikt in het American Football en tijdens autoraces. In Katar is de Port-A-Cool distributor reeds aan het testen geweest om de stadions te koelen tijdens sportwedstrijden. Onderstaande foto laat Port-A-Cool units zien op de tribunes van het nationale stadion van Katar. Dit project wordt verder uitgewerkt (o.a. om het zicht niet te beperken), maar de werking van adiabatische koeling in landen als Katar is fenomenaal. Door de hoge temperaturen en lage luchtvochtigheid zijn de adiabatische koelers in staat om meer dan 15 graden te koelen.

Foto´s beschikbaar op aanvraag.Wilt u meer informatie over dit project of andere Port-A-Cool projecten, neemt u dan gerust vrijblijvend contact op met ons:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Port-A-Cool Video