Hoge temperatuur op werkvloer: negatieve effecten op welzijn en arbeidsproductiviteit

Ondanks de teleurstellende zomer in Nederland en België hebben we weer goed kennis kunnen maken met de gevolgen van extreem hoge temperaturen op de werkvloer. Op andere plaatsen in Europa worden ze nog dagelijks geconfronteerd met hoge temperaturen, zo werd in Barcelona stad (tevens locatie van het hoofdkantoor van Life´s Cool Europe in Europa) afgelopen vrijdag de warmste dag ooit gemeten, met 39,3 graden in de stad. Dit is overigens niets vergeleken met de temperaturen van ruim boven de 40 graden in Zuid-Spanje zoals Sevilla en Córdoba.

Bovenstaande afbeelding geeft de (negatieve) gevolgen weer van hoge temperaturen op de werkvloer in combinatie met het verlies aan productiviteit en het verlies in nauwkeurigheid. 

Ondanks dat het de laatste weken veel geregend heeft hebben we in ons achterhoofd nog de heten dagen van juni / juli waarbij de hoge temperaturen voor veel ongemak zorgden tijdens het werken. In Nederland en België hebben we een grote vraag gezien naar onze producten bij bedrijven waar het traditioneel warm is, ook tijdens de afgelopen weken en tijdens andere jaargetijden. Bedrijven die nu gebruik maken van onze adiabatische koelers bevinden zich onder andere in de glas- en staalindustrie, waar de werknemers te maken hebben met hete werkplekken door bijvoorbeeld het gebruik van ovens.
Voor meer toepassingen van verdampingskoeling en informatie over onze producten verwijzen wij u graag door naar onze website www.lc-europe.com, voor informatie over de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contacten opnemen met ons team van specialisten info@lc-europe.com 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Port-A-Cool Video